Bio Jablečný ocet nepasterizovaný 0,75l
Kód: SAD4306Detailní popis produktu
>Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný a je přirozeně zakalený. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje. Nápoj z jablečného octa: Dvě lžičky octa a lžičku medu zalijeme v hrnku teplou vodou a popíjíme ráno nalačno a kdykoli během dne jako osvěžující nápoj.
Složení: 100% jablečná šťáva z přímého lisování,
zkvašená
Obsah: 0,75 l
Země
původu: Německo
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Beutelsbacher nabízí přírodní ovocné i zeleninové šťávy a džusy, sladidla, vinné octy a další produkty v bio a demeter kvalitě.
Značka Beutelsbacher má u našich německých sousedů zaslouženě vynikající pověst a je synonymem nejen pro bio džusy z přímého lisování, ale hlavně pro tzv. demeter džusy. Beutelsbacher je rodinná firma založená v roce 1936 dvěma bratry z rodu odvěkých sadařů a vinařů Maierů. Cílem bylo zajištění odbytu místního ovoce z biodynamické produkce (demeter). Rodina Maierů je spoluzakladatelem sdružení Demeter, a i když se nyní věnuje výhradně lisování ovoce a zeleniny, má dodnes přímé vazby na pěstitele ovoce a zeleniny. Většina zpracovávaných plodů tak pochází od demeter pěstitelů z Jižního Německa, demeter hrozny jsou importovány z italských vinic. Jižní ovoce pochází ze Severní Afriky, Střední Ameriky a Asie.