Centonze, Strana 2
Nejvyšší kategorie TOP kvalitních "extra panenských" olivových olejů z kategorie tzv. monokultivarů, ze západního pobřeží Sicílie. Certifikovaná BIO kvalita "Centonze" má svou přidanou hodnotu a to díky každodenní péči, ručnímu způsobu prořezávání a neustálé bdělosti v průběhu celého výrobního cyklu. Při lisování těchto špičkových sicilských olivových olejů, není nikdy překročena teplota 27 stupňů Celsia, což je garancí vysokého obsahu bioaktivních složek a enzymů. Charakteristika "Centonze" olivového oleje se vyznačuje jasně zelenou barvou, vůní čerstvě vymačkaných oliv a velmi bohatou aromatickou kompozicí. Čistota a vysoká kvalita "Centonze" olivového oleje je potvrzena mnoha oceněními na národní i mezinárodní úrovni.
Prohlédněte si certifikát značky Cetonze.
Stránka 2 z 2 - 24 položek celkem