CordycepsVital 100 g
Kód: FOR54012Detailní popis produktu
CORDYCEPS VITAL
Doplněk stravy.
100% RAW CORDYCEPS (CORDYCEPS SINENSIS)
"El Hongo De La Energia y Vitalidad = Houba Energie a Vitality"
- VHODNÉ PRO JEDINCE ZAMĚŘENÉ NA: VITALITU A ŽIVOTNÍ ENERGII
- RAW SUPERFOOD-LINE = NATIVNÍ PRÁŠEK PRO PŘIDÁNÍ DO SMOOTHIE NEBO POKRMŮ
Nativní prášek z tibetského Cordycepsu v kvalitě RAW. Originální produkt evropského původu s vysokou potencí a optimálním obsahem bioaktivních složek. Prémiová kvalita, čistota a funkčnost je garantována více než dvacetiletou tradicí a dobrým jménem přímého výrobce (vlastní biotechnologické a vývojové laboratoře) a také pěstitele (vlastní mykorhizní les a ekofarma) = etická produkce a kontrola celého výrobního procesu od A po Z.
Prvotřídní koncentrát je vyroben z čistého mycelia Cordycepsu tibetského původu (kmen CS-4). Čisté mycelium je produkováno exkluzivní metodou tekuté kultivace ve zcela přírodním fermentovaném substrátu, která garantuje velmi vysokou bioaktivitu = maximální síla. Jedná se o tzv. Mycelium on Grain FREE kategorii nativních produktů s nejvyšší potencí a optimálním obsahem bioaktivních složek! Pozn.: Velká část produktů na trhu nabízí pouze tzv. Mycelium on Grain (MOG), tedy mycelium (kořenová struktura houby) pěstované nízkonákladovou cestou na zrnu obilnin a rýži (odlišné složení s vysokým podílem obilných polysacharidů = škrob).
Díky šetrné metodě zpracování, která používá unikátní technologie a vstupní materiály z hub v kvalitě RAW (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia), obsahuje finální produkt maximální koncentraci každé bioaktivní látky v její původní nedenaturované podobě (chráněno průmyslovým tajemstvím).
Obsažené bioaktivní složky: β-glukany (15,49 %), α-glukany, Ergosterol, Cordycepin, Adenosin, Kyselina α-linolenová, Kyselina linolová
Hifas da Terra je celosvětově uznávaný biotechnologický leader v přímé produkci adaptogeních hub a v přímém výzkumu specializovaných extraktů nejvyšší farmaceutické kvality. V současné době je realizováno více než 15 klinických studií hodnotících přímé benefity produktů této jedinečné značky. Společnost spolupracuje s více než 200 multi-disciplinárními odborníky a vědeckými pracovníky. Dlouhodobé studium klinických aplikací tak umožňuje formulovat bezkonkurenční kvalitu na trhu.
#1 MUSHROOM ORIGINAL = HIFAS DA TERRA
- CORDYCEPS - NATIVNÍ PRÁŠEK Z CORDYCEPSU V KVALITĚ RAW
- RAW SUPERFOOD-LINE = PRO PŘIDÁNÍ DO SMOOTHIE NEBO POKRMŮ
- Vyrobeno z čistého mycelia (tibetský kmen CS-4)
- MOG FREE (Mycelium on Grain FREE) = NE komerční pěstování na obilninách, rýži atd.
- Nativní forma zdroje (sušení při teplotách do 40 °C)
- Kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
- Vlastní klinické studie a vývoj s tradicí od roku 1998
- 100% Evropský původ = vlastní ekofarma a mykorhizní les
- Pozitivní kyslíková produkce = vyšší produkce O2 , než spotřeba CO2!
- Uznávaný leader v oboru = vlastní biotechnologické laboratoře
- Hifas® Mycotherapy Bank - jedna z největších kmenových bank hub
- Prestižní člen asociace IMMA (Integrative Myco-Medicine Association)
- Certifikace GMP (Good Manufacturing Practice)
- Bez obsahu syntetických beta-glukanů
- GMO FREE
Cordyceps sinensis je jedním z nejcennějších pokladů Tibetu, kde roste v nadmořské výšce 5000m, a zároveň jedna z nejúčinnějších a nejvíce popsaných adaptogenních hub v Tradiční čínské medicíně. Od osmdesátých let bylo publikováno více než 2000 odborných článků o Cordycepsu a jeho benefitech. Je velmi oblíbený mezi vrcholovými i amatérskými sportovci, jeho vlastnosti začíná objevovat i fitness komunita, ale také vytížení zaměstnanci a manažeři, kteří potřebují zvýšit výkon bez vedlejších účinků. Říká se mu "Tibetská viagra", "Caterpillar Mushroom", "Tochukaso" nebo "Jeera jhar".
Hifas da Terra = Evropský leader v oboru adaptogenních hub
Hifas da Terra = Vše pod jednou střechou
- 360° dohledatelnost - každou složku v produktech Hifas da Terra lze dohledat doslova ze všech stran, proto 360°. Přísně kontrolovaná produkce od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice).
- Trojí analytická kontrola - kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek. Každý extrakt z hub má svůj unikátní "otisk prstů" pořízený pomocí pokročilých analytických technik, který nám pomáhá doložit identitu extraktu.
- Bezpečnost - Produkty se testují pro získání statutu "organic": Toto testování garantuje naprostou absenci 400 pesticidů a těžkých kovů v každé vyprodukované šarži stejně jako ve finálním produktu. Externí kontrolní analýzy provádí organizace EUROFINS a CRAEGA.
- Mikrobiologické testování - Testování Hifas da Terra je v některých případech více striktní než ta, která vyžadují Evropské lékopisy stanovující předepsanou kvalitu léků.
- Testy na stabilitu - Jejich použití je normálně vyhrazeno exkluzivně pro farmaceutický průmysl a mnoho společností je neprovádí. Finální produkty jsou testovány pod určitou teplotou s vlhkostí vzduchu, aby se posoudila stabilita formule.
- Koncentrace - Standardizace aktivních složek: Na rozdíl od ostatních produktů z adaptogenních hub, Hifas da Terra informuje na etiketách o koncentracích aktivních složek - tyto koncentrace jsou získané pomocí přesných analytických procesů. Laboratorní tým Hifas da Terra certifikuje jejich přítomnost, složení a koncentraci (beta-glukany, terpeny, vitamíny a minerály, a další látky), prostřednictvím externích analytických auditových systémů - GMP, ISO 13485 a EUROFINS Labs.
- Pouze esenciální složky - a žádné neesenciální (rýže, dřevo, slupky,...)
- 100% rostlinné kapsle - naše kapsle nejsou smíchané s bylinnou medicínou, umělými sladidly nebo plnidly
- 100% Recyklovatelné - 100% recyklovatelné skleněné nádoby
Maximální koncentrace nedenaturovaných biomolekul extraktu = technologie HGE - Hifas Green Extraction
HGE - Hifas Green Extraction - exkluzivní extrakční systém, který používá unikátní technologie a vstupní materiály z hub v kvalitě RAW (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia) pro dosažení vyšších koncentrací bioaktivních ingrediencí. HGE je také extrakční systém, který je ekologický a udržitelný.
Společnost Hifas da Terra patří v celosvětovém měřítku mezi uznávané průkopníky v oblasti nových extrakčních metod, zaměřených na ekologickou cestu. Prvopočátky technologie Hifas Green Extraction Technology® lze nalézt v článku Sequential extraction of Hericium erinaceus using green solvents publikovaném v roce 2015 v časopise LWT- Food Science, švýcarské společnosti pro potravinářskou vědu a technologii (SGLWT/SOSSTA).
Hifas Green Extraction Technology® je unikátní a efektivní extrakční metoda (patentovaný), při které je zaručen bezpečný, čistý a vysoce kvalitní extrakt. To vše prostřednictvím unikátního procesu, při kterém se snižuje spotřeba energie, jsou používána alternativní rozpouštědla a obnovitelné přírodní zdroje.
Biotechnologové společnosti Hifas da Terra tak navrhli a implementovali uznávaný extrakční postup, který je patentovaný a chráněný průmyslovým tajemstvím. Při tomto jedinečném procesu lze získat maximální koncentraci každé bioaktivní látky v její původní nedenaturované podobě. Jedná se o tzv. nedenaturované MIB (Mico-Inmuno-Biotics) extrakty, které jsou bioaktivní a identické se svým zdrojem!
- BIO, NE-GMO produkty
- GMP farmaceutická kvalita a bezpečnostní standardy
- Produkty vhodné pro celiaky, jedince s laktózovou intolerancí a vegany
- 100% rostlinné kapsle z celulózy, očistěné vody a mrkvového koncentrátu
- Papír z udržitelných lesů... a nyní u našich produktů sklo nahrazuje recyklovatelný plast
- Naším dalším cílem je být zelení
Výživové údaje: | ve 100 g | v 5 g* |
Energetická hodnota | 1411 kJ / 338 kcal | 71 kJ / 17 kcal |
Tuky | 6,3 g | 0,32 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g | 0,06 g |
Sacharidy | 2,3 g | 0,12 g |
z toho cukry | 1,2 g | 0,06 g |
Vláknina | 33,7 g | 1,69 g |
Bílkoviny | 51,5 g | 2,58 g |
Sůl | 0 g | 0 g |
Beta-glukany | 15, 49 % (15,49 g) | 15,49 % (0,7745 g) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.