Cukr
Příznivci cukru se nemusí svého oblíbeného sladidla vzdávat ani v případě, že chtějí dodržovat zdravý životní styl. Sladidla v podobě přírodních cukrů obsahují řadu vitaminů, minerálů a dalších účinných látek důležitých pro zdraví lidského organismu. Cukr je možné použít do moučníků, kaší, smoothie nebo sladkých pokrmů. Použijte ve svém jídelníčku cukry, které vám pomohou žít zdravěji!
Nejprodávanější
Skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a dochucení moučníků, kompotů, kávy, svařeného vína, na posypání koláčů a krupicové kaše.
Vyzkoušejte BIO třtinový želírovací cukr 3:1, díky kterému snadno a rychle připravíte marmelády i džemy, jejichž chuti nikdo neodolá. Výhodou želírovacího cukru je, že nemusíte přidávat žádný další cukr, neboť již je v želírovací směsi obsažený.
Želírovací cukr třtinový 4:1 se hodí pro výrobu džemů i marmelád z hodně sladkého ovoce. Žádný další cukr není již potřeba ke směsi přidávat.
Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy. Želírovací ovocný cukr (dříve pod označením DIA).
- vhodný pro diabetiky
- ideální pro hodně sladké ovoce
- balení vystačí na 1 kg ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek