Džemy a marmelády
Zavařování a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také nejoblíbenější metody konzervování. Lze použít každé ovoce. Nejoblíbenější jsou husté džemy s ovocnou dužinou. A jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Dle zvyklostí by džem měl obsahovat větší kousky ovoce. Ovšem dle platné evropské legislativy lze za marmeládu označit pouze ty výrobky, které obsahují minimálně 20% citrusových plodů - z pomerančů, limetek, grepů.
Nejprodávanější
Bio džem harmonické a nevšední chuti vyrábíme z plodů arónie (černého jeřábu či temnoplodce), sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek. Podíl ovocné složky: 98 % V každé sklenici: 113 g plodů arónie Složení: arónie 49 %*, jablečný koncentrát*, agar, citrusový pektin *produkt ekologic...
Super všestranná džemová pasta vyrobená z bio mladého zázvoru a čistého třtinového cukru. Rozšiřte svoje kulinářské "be cool" s touto organickou, sladko-pálivou, snovou přísadou.