Džemy a marmelády
Zavařování a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také nejoblíbenější metody konzervování. Lze použít každé ovoce. Nejoblíbenější jsou husté džemy s ovocnou dužinou. A jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Dle zvyklostí by džem měl obsahovat větší kousky ovoce. Ovšem dle platné evropské legislativy lze za marmeládu označit pouze ty výrobky, které obsahují minimálně 20% citrusových plodů - z pomerančů, limetek, grepů.
Nejprodávanější





Sladké, jako ovocný koktejl pod palmou. Voňavé, jako letní odpoledne. Naše marmeláda Mango a rybíz nemá žádný umělý cukr, barviva ani konzervanty. Ochutnejte a užívejte!



Rybízové buchty i koláče, plná mísa rybízu na stole....šup s ním do pusy! Volání dětství, letní odpoledne na zahradě, slunce ve tváří a ta typická vůně...naše rybízová marmeláda bez chemie je prostě vzpomínka na to, co máme všichni rádi!
