Gingerbon 125 g - zázvorové bonbony

Kód: SAD2683
45 Kč –22 %
Gingerbon zazvorove bonbony original
45 Kč –22 % 35 Kč
Dostupné do 14 dnů
Můžeme doručit do:
13.11.2025
Možnosti doručení

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapiokovým škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ginger jsou čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality. Pečlivě vybraný zázvor je zpracován společně s cukrem, tapiokovým škrobem a rostlinným olejem. Takto kandované ovoce ve Vašich ústech odstartuje chuťovou symfonii a již nebudete chtít ochutnat jiné bonbóny.

Kandovaný zázvor je cukrovinka s pikantní hořkostí. Její hřejivé účinky oceníte zejména v chladných měsících. Zázvor je bohatým zdrojem antioxidantů. Pro jeho účinky si jej oblíbili a využívali již staří Číňané.

Navíc můžete z nich připravit lahodný nápoj. Stačí dát pár kousků do šálku, zalít horkou vodou a zamíchat.

Zázvorové bonbóny neobsahují žádné konzervanty ani barviva.

Složení:

cukr 73,4%, tapiokový škrob 14,6%, zázvor 10,4%, rostlinný olej 1,6%

Země původu:

Indonésie

Doplňkové parametry

Kategorie: Bonbóny
EAN: 8991002202719
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Výpis hodnocení

5
Avatar autora | 13.10.2025
splňuje očekávané
5
Avatar autora | 30.9.2025
Moje oblíbené bonbony.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

  • Kořen zázvoru je znám pro své léčivé účinky na mnoho nemocí v Číně a Indii již od starověku.
  • Používá se při nevolnosti, nadýmání, závratích, poruchách trávení nebo migrénách, také ničí bakterie a houby.
  • Kandovaný zázvor je příjemně ostré chuti. Jeho teplo je příjemné a uklidňující nejen v chladných ročních obdobích.
  • Tapioca je škrob získaný z kořene Manioku. Neposkytuje vysokou výživovou hodnotu, ale je bohatý na sacharidy.
  • Ve zdravé bezlepkové kuchyni má široké využití: od zvláčnění těsta, využití pojivých vlastností, zahušťování.