Haitoglou
Před skoro sto lety začala tato příběh. Rodina Haitoglouů dorazila do Soluně, Řecka, poté co uprchla z Malé Asie. S sebou nevezli jen své věci: nesli s sebou lásku k rodinným tradicím a tajný recept na výrobu oblíbené sezamové dobroty - chalvy. V roce 1924 otevřeli malý obchod, kde vyráběli svou lahodnou chalvu ručně, v malých dávkách, držíce se řemesla, které je naučili otcové a dědové. Během let se mnoho změnilo: jejich malý obchod se stal centrem pozornosti pro všechny, kteří milovali chalvu, přitahující stále větší množství lidí tímto řemeslnickým pokladem.
Haitoglou Family Foods rostla skokem a pádem od svého počátku v roce 1924, kdy byla malou rodinnou firmou, k dnešnímu dni, kdy se stala největším zpracovatelem sezamových semínek v Evropě. Zaměřují se na svou misi: vytvářet přírodní, prémiové potraviny pouze z nejkvalitnějších surovin, které chutnají dobře. Drží si prst na tepu toho, co zákazníci potřebují, a budou nadále rozvíjet nové řady produktů, rozšiřovat výrobu vlastních značek a nabízet to nejlepší od svého založení: vyrábět potraviny, které stojí za to objevit!
Tahini, někdy též zvané jako sezamová pasta, je připravováno z drcených sezamových semínek. Ty obsahují vysoký obsah vápníku, hořčíku, draslíku a dalších důležitých minerálů pro tělo, aby mohlo správně fungovat a bylo zdravé. Tahini se vyrábí v Řecku a je tradiční součástí středomořské stravy.
Sezamová pasta vyráběná z loupaných sezamových semínek. Jemně kašovitá tahini pasta se používá na přípravu humusu nebo se hodí k natírání na chléb.
Tahini, někdy též zvané jako sezamová pasta, je připravováno z drcených sezamových semínek. Ty obsahují vysoký obsah vápníku, hořčíku, draslíku a dalších důležitých minerálů pro tělo, aby mohlo správně fungovat a bylo zdravé. Tahini se vyrábí v Řecku a je tradiční součástí středomořské stravy.
Sezamová pasta vyráběná z neloupaných sezamových semínek. Jemně kašovitá tahini pasta se používá na přípravu humusu nebo se hodí k natírání na chléb.
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem