Labeta JamFix 1:1 25 g
Kód: SAD14656Detailní popis produktu
Rádi si vymýšlíte a zkoušíte nové a nové chutě marmelád? Aby vám šlo želírování skutečně od ruky, máme pro vás skvělou novinku! Seznamte se s přirozeně bezlepkovým produktem JamFix 1:1. Výborný je především pro kyselé ovoce. A protože ve složení nenajdete žádný sorban či gumy, ale pouze cukr, pektiny a kyselinu citrónovou, perfektně se hodí i pro nejmenší strávníky.
- skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
- řešení pro kyselé ovoce
- přidejte až 1 kg ovoce
- nezapomeňte přidat až 1 kg cukru
- přirozeně bezlepkový výrobek
Složení:
cukr, želírující látka: pektiny, kyselina: kyselina citronová
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1243 kJ/295 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 61 g
z toho cukry 52 g
Bílkoviny 3,5 g
Sůl 0,28 g
Návod k přípravě:
Očištěné a vypeckované ovoce (900–1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 900–1000 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3–5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.
Příprava v domácí pekárně:
Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800–900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 1 kg cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček JamFix 1:1 LABETA, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravenou marmeládu do skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout
Balení:
25 g
Země původu:
Česká republika
Náš tip:
Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete -> ZDE <-
Stáhněte si eBook Začíná sezóna zavařování s výbornými recepty -> ZDE <-
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zavařování a nakládání |
---|---|
? Bez GMO: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.