Doručení do Vánoc Vám už garantovat nemůžeme, ale dárkové poukázky Vám doručit stihneme.
Koření a ochucovadla, Strana 2
Nejprodávanější
Kořenící přípravek bez přídavku kuchyňské soli. Tato kořeněná zeleninová směs zvýrazní charakter každého pokrmu. Přidejte ke konci vaření. Lahodná zeleninová chuť této směsi dává pokrmům kořeněnou chuť. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené pokrmy.
Skořice je sušená kůra tropického stromu skořicovníku. Jedná se o silně aromatické, lahodně voňavé a lehce nasládlé koření s nádechem tropických plodů. Má sytou červenohnědou až hnědou barvu. Nejčastěji se používá k přípravě svařeného vína či punče, do sladkého pečiva, moučníků a perníku. Velm...
Nová středomořská kořeněná směs umí postavit štěstí zpět na nohy. Velmi kořeněná chuť – harmonizuje ozvláště dobře s bramborami, uzeninou a špekem. Červené kousky řepy poskytují nádhernou červenou barvu, která se vedle chutné bazalky a dobromyslu stará o viditelný středomořský harmonický vztah...
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš řídké a málo sladké. Vysoký podíl na slunci uzrálých italských rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěné tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství, dává Tygrovi jeho typickou chuť. Tygr neobsahuje žádný přidaný cukr a příjemnou sladkost mu dodává pouze zahuštěná mrkvová šťáva. Používáme jej hlavně na těstoviny, ale i na kuskus, jáhly a podobně.
> Čekankové slazení s příchutí medu je novinkou na trhu sladidel. Jedná se o sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Vyniká mimořádně vysokým obsahem prospěšné vlákniny a glykemickým indexem menším než 5. Čekankové slazení je zdravá a velmi chutná altern...
> Čekankový sirup Originál obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup. Čekankový sirup Originál lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchy...
Černá sůl je také známá jako Kala Namak, těží se tradičními metodami v dolech v Pákistánu. Její unikátní černá barva je ovlivněna obsaženými sloučeninami síry. Je to koření s ostrým, charakteristickým sírovým aroma (po vařených vejcích). Po tepelné úpravě však získává zemité aroma. Chemické ro...