Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Labeta JamFix 3:1 25 g

Kód: SAD18956
21 Kč –9 %
Labeta JamFix 3:1 25 g
21 Kč –9 % 19 Kč
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
25.11.2024
Možnosti doručení

Pokud budete mít dostatek jahod či jiného sladšího ovoce, nachystejte si skleničky a připravte pro vaši rodinu i známé vynikající domácí marmeládu.

  • skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
  • řešení pro sladší ovoce
  • přidejte až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte přidat až 330 g cukru
  • přirozeně bezlepkový výrobek

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kompoty u vás nefrčí, ale po dobrých marmeládách a džemech se vždy slehne zem? Aby byly ještě lepší, máme pro vás skvělý JamFix 3:1, který si hravě poradí s každým sladším ovocem a vykouzlí z něj prvotřídní pochoutku. A v čem je lepší než běžné želírovací produkty? Může za to jeho jedinečné složení výhradně z ovocného pektinu, kyseliny citronové a cukru. Tak vzhůru do želírování!

  • skvělé složení - jen cukr, pektiny a kyselina citronová
  • řešení pro sladší ovoce
  • přidejte až 1 kg ovoce
  • nezapomeňte přidat až 330 g cukru
  • přirozeně bezlepkový výrobek

Složení:

cukr, želírující látka: pektiny, kyselina citronová

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1128 kJ/267 kcal
Tuky 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 66 g
z toho cukry 55 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,26 g

Návod k přípravě:

Očištěné a vypeckované ovoce (900 – 1000 g) rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Obsah sáčku smícháme s 330 g cukru a nasypeme do ovoce. Za stálého míchání přivedeme k varu, vaříme 3 – 5 minut. Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou nebo cukr. Odebereme případnou pěnu a horký džem opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zchladnout.

Příprava v domácí pekárně:

Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Ovoce vložíme do domácí pekárny, přidáme 330 g cukru a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci sáček JamFix 3:1, můžeme dochutit kyselinou citronovou. Po dokončení programu nalijeme připravený džem do skleniček, zavíčkujeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Balení:

25 g

Země původu:

Česká republika

Náš tip:

Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete -> ZDE <-

Doplňkové parametry

Kategorie: Zavařování a nakládání
? Bez GMO: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: