LABETA, Strana 2
Želírovací cukr na jahody.
- speciál na jahody, třešně, višně, maliny a ostružiny
- s 1 balením zpracujete 1 kg ovoce
- nekupujete už žádný cukr, přidejte jenom ovoce a podle chuti kyselinu citronovou
- přirozeně bezlepkový výrobek
Želírovací cukr s fruktózou vhodný pro diabetiky. Vše potřebné je obsažené v želírovací směsi, ze které můžete kromě marmelády připravit i želé, ovocné šťávy či džemy. Želírovací ovocný cukr (dříve pod označením DIA).
- vhodný pro diabetiky
- ideální pro hodně sladké ovoce
- balení vystačí na 1 kg ovoce
- přirozeně bezlepkový výrobek
Jestliže hledáte tajemství dokonalého nálevu, prozradíme vám, že je ukryté v sáčku Lako. Z této přirozeně bezlepkové směsi na nakládání zeleniny jednoduše připravíte chuťově vyvážený nálev, jehož recepturu z vás bude tahat každý, kdo jej ochutná.
Nepatříte mezi zběhlé kuchtíky? Vyzkoušejte naše nové kakaové muffiny bez lepku. Věřte, že jejich chuť vás jednoduše dostane☺ Tento malý, chutný a lehký dezert stvořený z přirozeně bezlepkových surovin se hodí jak pro oslavy, tak skvělou sladkou snídani.
> Dodržujete bezlepkovou dietu? Tak to rozhodně musíte mít po ruce rýžovou mouku. Tento poklad se hodí nejen pro pečení, ale i pro přípravu slaných pokrmů nebo k zahušťování omáček a polévek. Když se pustíte do pečení, možná vás překvapí, jak je těsto podobné tomu z pšeničné mouky a jak tence ...
Rádi pečete, ale nebaví vás neustálé odvažování a odhadování správných poměrů? My jsme si dali tu práci za vás a připravili jsme pro vás speciální bezlepkovou mouku. Smíchali jsme kukuřičnou a rýžovou mouku, kterými bez problémů nahradíte mouku pšeničnou. Až příště dostanete chuť na palačinky, pizzu či jiné dobroty, nemusíte již ztrácet čas mícháním bezlepkové mouky. Stačí vzít námi připravenou univerzální směs a hurá do vaření nebo pečení.
Vánoce jsou pro osoby s bezlepkovou dietou většinou velkým utrpením. Tolik dobrot a bohužel i tolik lepku. Naštěstí pro vás máme ale celou řadu skvělých bezlepkových pokrmů a mlsek, a to nejen pro vánoční hodování.
Na voňavé vánočce, která se rozplývá na jazyku, si nyní pochutnáte i vy, celiaci. Objevte naši skvěle namíchanou směs a připravte si krásné Vánoce.
Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru
Stránka 2 z 3 - 46 položek celkem