Mandle
Mandle se vyznačují vysokým obsahem bílkovin a nenasycených mastných kyselin. Mandle se považují za královnu všech ořechů, díky jejich výživné hodnotě. Najdete zde také spoustu vlákniny, vitaminu B1, B2, B3, B6 a E. Jsou také bohatým zdrojem vápníku, hořčíku, draslíku, zinku, fosforu, seleni, železa a manganu. Obsahují také glykosidy (amygdalin, prunasin), které v těle působí protizánětlivě.
Nejprodávanější
Jemně mletá jádra sladkých mandlí natural. Narozdíl od mandlové mouky není zbavena oleje. Vhodná pro pečení sladkých pokrmů.https://www.nestonej.cz/ibk-mandle-natural/?variantId=63008
Extra křupavé mandle, pečené v našich pecích, obalené ve sladké krustě s vůní skořice. Limitovaná edice, která přináší kouzlo Vánoc do každého sousta!