Moštárna Hoštětín Bio Ocet jablečný 500 ml
Kód: SAD14777Detailní popis produktu
Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.
Výrobek získal ocenění:
- Perla Zlínska 2017
Jablečný ocet je tradiční prostředek přírodního léčitelství, je bohatý na draslík, sodík, fosfor, vápník a stopové prvky. Jablečný ocet pročišťuje organismus, pomáhá zpracovávat tuky, vhodný je na koupele rukou a pleti i pro oplachování vlasů po umytí, kterým dodá lesk.
- nefiltrovaný jablečný ocet
- vyráběn výhradně vlastním kvašením jablečného vína
- bez tepelného ošetření
- vhodný i jako kosmetický přípravek
Složení:
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah:
500 ml
Země původu:
Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Hoštětínská moštárna, založená v roce 2000, se nachází v centru Bílých Karpat. Specializuje se na výrobu jablečného moštu, ale také nabízí širokou škálu moštů a sirupů z různých druhů ovoce a bylin. Firma klade důraz na ochranu přírody, využívání místních surovin a zachování tradičních postupů. Za své produkty získala řadu ocenění, včetně titulu Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje a Perla Zlínského kraje.