Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Moštárna Hoštětín Bio Ocet jablečný 500 ml

Kód: SAD14777
79 Kč –12 %
Moštárna Hoštětín Bio Ocet jablečný 500 ml
79 Kč –12 % 69 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn v Hostětíně výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření.

Výrobek získal ocenění:

  • Perla Zlínska 2017

Jablečný ocet je tradiční prostředek přírodního léčitelství, je bohatý na draslík, sodík, fosfor, vápník a stopové prvky. Jablečný ocet pročišťuje organismus, pomáhá zpracovávat tuky, vhodný je na koupele rukou a pleti i pro oplachování vlasů po umytí, kterým dodá lesk.

  • nefiltrovaný jablečný ocet
  • vyráběn výhradně vlastním kvašením jablečného vína
  • bez tepelného ošetření
  • vhodný i jako kosmetický přípravek

Složení:

100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.

Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Obsah:

500 ml

Země původu:

Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Octy
? Bez GMO: Ano
? Bezlepkové: Ano
? Bio: Ano
? Vegan: Ano
? Vegetarian: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

mostarna_hostetin_logoHoštětínská moštárna, založená v roce 2000, se nachází v centru Bílých Karpat. Specializuje se na výrobu jablečného moštu, ale také nabízí širokou škálu moštů a sirupů z různých druhů ovoce a bylin. Firma klade důraz na ochranu přírody, využívání místních surovin a zachování tradičních postupů. Za své produkty získala řadu ocenění, včetně titulu Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje a Perla Zlínského kraje.