Musli srdíčka křupavá s čokoládou a kokosem 50g
Kód: SAD7691Detailní popis produktu
Rozkošně maličká cereální srdíčka s betaglukany. Müsli srdíčka pro vás vyrábíme unikátní technologií výroby. Jsou vhodné jako svačinka pro dospělé i děti. Mají vysoký obsah přirozené vlákniny (4 g v porci 50 g) a obsahují betaglukany, které přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Pro dosažení požadovaného účinku je nutno přijmout 3 g betaglukanů denně. Nezapomínejte dodržovat základy zdravého životního stylu a konzumovat zdravou vyváženou stravu. Výrobek obsahuje 1,1 g betaglukanů v porci (50 g).
Složení: Ovesné vločky 54 %, cukr, extrudát (rýžová mouka, cukr, sladový výtažek, sůl), čokoláda 4 % (kakaové máslo, cukr, kakaová hmota, emulgátor: slunečnicový lecitin), kokos 4 %, kokosový tuk, olivový olej, maltodextrin, rýžový sirup, zahušťovadlo: arabská guma, pšeničná mouka, kakao, mořská sůl, aroma. Může obsahovat stopy sóji, mléka, suchých skořápkových plodů, sezamu a oxidu siřičitého.
Obsah: 50 g (-4 %)
Země původu: Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SEMIX PLUSO s. r. o. byla založena v roce 1995. Společnost se zaměřuje na prodej a výrobu potravinářského sortimentu, který tvoří BIO produkty, cereálie, směsi a náplně určené na výrobu pečiva a moučníků. Produkty SEMIX jsou vyráběny z celých obilných zrn a je v nich obsaženo několik významných a zdraví prospěšných složek – vláknina, vitaminy a minerály. Díky speciální technologii – procesu šetrného vaření si zrno ponechává všechny důležité vlastnosti a jeho konečná podoba je výživově hodnotná, snadno stravitelná a velmi chutná. V SEMIXu platí, že co zrnko, to křupavá vločka. Křupavé vločky si pak zákazníci kupují buď jako cereálie, které v této podobě rovnou konzumují, což je nejzdravější forma, nebo je používáme jako polotovar pro ochucení a další výrobu müsli. Zapékané müsli, sypané müsli, křupavé vločky a instantní kaše patří do skupiny potravin, které nazýváme snídaňovými cereáliemi.