Nopál (Opuntia ficus indica)
Nopál je tradiční mexický kaktus, moderní vědou objevený teprve nedávno. Obsah endemických látek v nopálu z něj dělá „superfood” budoucnosti.
Nopál pochází původně z Mexika, kde byl Aztéky kultivován a hojně užíván. Prostřednictvím španělských a portugalských námořníků byl zavlečen k Středozemnímu moři a do celého světa.
Tradiční fytoterapeutické využití nopálu je velmi široké a v přírodě nacházíme jen těžko podobnou rostlinu. Nopál umožňuje kontrolovat a regulovat tělesnou hmotnost. Nopál je schopen kontrolovat metabolismus glukózy a tuků v těle, tudíž přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Zajímavé je, že nopál zabraňuje kocovině.
Nejprodávanější

Nopal z plodu opuncie obsahuje velké množství vlákniny, kvalitních bílkovin a další důležité živiny. Vhodný pro všechny, kdo chtějí mít svou hmotnost pod kontrolou.


100% Organický, certifikovaný produkt s obsahem 500 mg výtažku z kaktusového fíku opuncie (Opuntia ficus-Indica). Tento produkt je oficiálně certifikován autorizačním úřadem Soil Association jako organický produkt s garantovaným ekologickým původem použitých ingrediencí.

Nopal obsahuje prášek ze sušených kaktusových fíků. Tato směs snižuje vstřebávání cukrů a tuků. Je zdrojem pektinů, minerálů (zejména vápníku, hořčíku, draslíku a železa), vitamínů (A, B1, B2, B3, C), esenciálních aminokyselin a vlákniny. Nopal (opuncie mexická, Opuntia ficus indica) v RAW a BIO kvalitě.

Nopal obsahuje prášek ze sušených kaktusových fíků. Tato směs snižuje vstřebávání cukrů a tuků. Je zdrojem pektinů, minerálů (zejména vápníku, hořčíku, draslíku a železa), vitamínů (A, B1, B2, B3, C), esenciálních aminokyselin a vlákniny. Nopal (opuncie mexická, Opuntia ficus indica) v RAW a BIO kvalitě.