Ochucovadla
Ochucovadlo či chuťová přísada je koření, omáčka nebo jiná přísada, která se přidává k pokrmu, aby se dosáhlo požadované chuti nebo aby se chuť zvýraznila. V této kategorii naleznete ochucovadla v podobě kečupů, hořčice, bujónu, sojóvých omáček a dalších.
Nejprodávanější
Japonská sojová omáčka – Adachi shoyu 175ml. Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mo...
Jedinečný výrobek na českém trhu - kečup v biokvalitě bez přidaného cukru a zahušťovadel (ta umožňují snížit obsah rajčat ve výrobku). Dětský kečup TYGR je slazený čistou zahuštěnou jablečnou šťávou, je příjemně sladký a má plnou rajčatovou chuť. Je lehce osolen a ochucen cibulí.
Velmi jemná a hustá omáčka na těstoviny Tygr je určena hlavně malým dětem, které vesměs milují těstoviny s kečupem. Běžné omáčky na těstoviny jsou proto většinou pro děti příliš řídké a málo sladké. Vysoký podíl na slunci uzrálých italských rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěné tradičními postupy přímo pro použití v ekologickém zemědělství, dává Tygrovi jeho typickou chuť. Tygr neobsahuje žádný přidaný cukr a příjemnou sladkost mu dodává pouze zahuštěná mrkvová šťáva. Používáme jej hlavně na těstoviny, ale i na kuskus, jáhly a podobně.