- 3 speciální kmeny prověřené klinickými zkouškami na účinnost při léčbě antibiotiky
- Garance 4,5 miliard KTJ v každé kapsli
- Určené pro 10 dnů (nebo déle) při užívání antibiotik
- Obnova mikrobiomu
- Obnova obranného štítu
- Vhodné pro vegany
- Lze užívat při těhotenství i kojení
- Bez umělých sladidel, příchutí a konzervantů
- Garance kvality superprémiové britské značky OPTIBAC
- OPTIBAC = Držitel ceny Queen's Award for Enterprises - nejprestižnější cena pro britské firmy a královská pečeť
- OPTIBAC = Superprémiová britská značka specializovaná na probiotika s klinicky podloženými vlastnostmi
- OPTIBAC = Nejdoporučovanější značka probiotik ve Spojeném království
Optibac On Antibiotics je doplněk stravy s obsahem tří speciálních druhů probiotik určených po podporu během léčby antibiotiky. Tyto speciálně vybrané kmeny byly prověřený klinickými zkouškami, aby obstály při současném užívání s antibiotiky a prošly bez úhony kyselým prostředí žaludku. On Antibiotics obsahují dva druhy kultur z kmenů Lactobacillus a jeden druh kmene Bifidobacterium. Optibac On Antibiotics je určený pro obnovu mikrobiumu poškozeného antibiotiky. Spolu s obnovou rovnováhy prospěšných kultur v zažívacím traktu se obnovuje i obranný štít a celková fyzická i psychická kondice.
Probiotika a antibiotika lze užívat současně, On Antibiotics jsou určená na 10 dnů, jak dlouho typická trvá léčba antibiotiky. Případně je lze užívat i déle - průběžně tak dlouho, jak trvá léčba.
Probiotika mají vlastnosti souvisejí také s tzv. osou střeva-mozek (gut-brain). Je vědecky popsané, že naše střeva jsou propojená s mozkem sítí nervových spojení. Vzájemně se tak ovlivňují - při špatném stavu střevního mikrobiomu dochází ke zhoršení psychického stavu. K poklesu nálady, snížení koncentrace i rozvoji deprese. Péče o mikrobiom je proto jedním ze základních předpokladů pro vyrovnaný psychický stav.
OPTIBAC ON ANTIBIOTICS:
= Probiotika při antibiotikách
= Probiotika pro ženy
= Probiotika pro muže
= Probiotika při rekonvalescenci
Probiotika s vlastnostmi podloženými výzkumem
Všechny probiotické kmeny, které značka Optibac používá, byly prozkoumány z hlediska bezpečnosti, schopnosti projít obtížným prostředním zažívacího traktu a schopnosti podpořit různé části zažívacího traktu i jiných oblastí v těle. Výzkum probíhá jak v rámci laboratorního testování, tak v klinických zkouškách s lidskými účastníky.
Nejdůležitější vlastnosti probiotik jsou nejprve testované ve vědeckém laboratorním prostředí. Například schopnost každého kmenu přežít různé úrovně kyselosti a zásaditosti v různých místech trávícího ústrojí, a například schopnost přilnavosti k buňkám tvořícím střevní stěnu.
Klinické zkoušky s lidskými účastníky na druhou stranu zkoumají fyziologický efekt probiotik. Tyto zkoušky rovněž dokážou demonstrovat optimální dávku nebo kvantitu, která je u daného probiotika třeba pro dosažení maximálních benefitů.
Z výzkumu čas od času vyplyne, že kvalita probiotického kmene je mnohem důležitější než jeho množství. Proto se snažíme vybírat ty nejlepší z nejlepších v maximální možné kvalitě. Naše probiotika jsou podepřená stovkami klinických zkoušek, které potvrzují jejich výjimečné vlastnosti a zároveň garantují jejich nezávadnost a bezpečnost pro užívání.
Obsažené probiotické kultury
- Lactobacillus rhamnosus Rosell-11,
- Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52
- Bifidobacterium lactis Lafti B94
- Produkt je vhodný pro všechny jedince zaměřené na:
- Probiotika při antibiotikách
- Podporu při léčbě antibiotiky
- Obnovu mikrobiomu
- Obnovu obranného štítu
Je třeba probiotika Optibac On Antibiotics dávat do lednice?
Pro doplňky Optibac jsou vybrané jen robustní a odolné kmeny probiotických kultur. Zároveň probiotika prochází procesem lyofilizace neboli sušení mrazem. Jde o bezpečný a sofistikovaný technologický proces, který garantuje stabilitu a dlouhou životnost probiotik. Ta jsou po procesu lyofilizace z hlediska životnosti testována, aby mohly být garantovány uvedené počty kultur. Ty platí až do konce expirační doby, ne pouze v čase výroby. Je to zaručeno kombinací robustnosti vybraných probiotik a procesu lyofilizace.
Z tohoto důvodu není třeba probiotika On Antibiotics před ani po rozbalení skladovat v lednici.
O značce Optibac
Optibac je rodinná značka založená bratrem a dvěma sestrami v roce 2004 ve Velké Británii. Sourozence k zájmu o zdraví přivedl otec, profesí lékař. Zájem o holistický a přirozený přístup ke zdraví postupně vedl k založení společnosti věnující se kvalitním probiotikům. Dnes je značka Optibac nejdoporučovanější značkou probiotik v Anglii a Irsku. Je to i proto, že zakladatelé věří celým svým srdcem v to, co dělají, svoje doplňky sami užívají na denní bázi a doporučují je i všem svým známým a rodině.
Společnost Optibac sídlí blízko Andoveru v hrabství Hampshire. Navázala partnerství se světovými oborovými institucemi a v současné chvíli nabízí 15 rozdílných druhů doplňků s probiotiky, z nichž každý dostal významné ocenění.
Společnost Optibac je hrdým nositelem ocenění Queen's Award - nejprestižnější královské ceny a královské pečeti pro britské podniky, které je celosvětově uznávané a označuje ty nejlepší společnosti v oboru.
Minimalizované množství plastu
Značka Optibac vnímá nutnost ohleduplnosti k životnímu prostředí a planetě, proto se snaží v obalech svých produktů minimalizovat množství použitého plastu. Více než polovina produktů Optibac tak je z 96 % zcela bez plastu, některé produkty dokonce 100% bez plastu s kompostovatelnými sáčky.
Obal doplňku On Antibiotics je 100% recyklovatelný.
Balení: 10 kapslí (4,95 g)
Dávkování: berte 1 kapsli denně se snídaní, užívejte během antibiotické léčby a několik dní po ní.
Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou dávku. Skladujte v suchu a chladu do 25°C, mimo dosah dětí. Může obsahovat stopy sóji. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti, nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.
Výživové údaje:
na 1 kapsli
Živé probiotické kultury
81,8 mg
z toho Lactobacillus rhamnosus Rosell-11
72,59 mg
z toho Bifidobacterium lactis Lafti B94
5,94 mg
z toho Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52
Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám například reklamy na to, co vás neláká, potřebujeme od vás souhlas se zpracováním cookies, takových malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.
Díky nim vám naše stránky zobrazíme tak, aby všechno fungovalo správně a dle toho, co máte rádi. Děkujeme, že nám ho dáte a pomůžete se nám zlepšovat. Budeme se k vašim datům chovat citlivě a slušně.