Oříšky, sušené ovoce a semínka, Strana 7
Nejprodávanější

Mix ředkviček BIO 200 g Wolfberry. Živá semínka ředkviček určená k domácímu klíčení. Mix ředkviček je smíchán z těchto semínek: Red coral, China rose, Daikon a Red sango.

BIO semena pohanky Zdravý den® určená k celoročnímu klíčení. Jsou čerstvou a kvalitní obilovinou vhodnou k přímé konzumaci nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kyselou svěží chuť.
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky.

Alfalfa vyniká obsahem živin – aminokyselin, vitaminů a minerálních látek. Pomáhá udržet normální hladinu cholesterolu v krvi, normální stav vlasů a nehtů. Pomáhá zajistit komfort při menopauze. Zrychluje metabolismus sacharidů.

Brokolice BIO mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. Brokolice má přijemnou chuť. Můžete je použít i k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy, na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů.

BIO kapusta černá Zdravý den® určená k celoročnímu klíčení. Klíčky jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně nasládlou chuť.

Fazole Mungo na vaření nebo ke klíčení. Klíčky jsou vhodné do salátů, polévek, pomazánek, na ozdobu pokrmů. Produkt ekologického zemědělství. Fazole mungo je bohatá na železo a vitamíny. Její boby mají olivově zelenou barvu. Pro svoji příjemnou chuť a lehkou stravitelnost si získávají stále větší popularitu.

Pískavice řecké seno je jednou z nejstarších kulturních rostlin, semena se využívají tradičně jako koření. Přispívá k normálnímu trávení, pomáhá udržet norm ální hladinu cholesterolu v krvi.

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Rukola obohatí naše jídlo svou jedinečnou chutí. Je vynikající ve směsi s hlávkovým salátem.

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky.

Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky. Řeřicha má příjemnou jemně kořeněnou chuť.