Ovocňák, Strana 2
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.
Plátky jsou takové eso v rukávu. Obsahují jen a jen ovoce, které se pasíruje a poté šetrně suší. Jsou bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aromat, a právě proto jsou neuvěřitelně dobré. Na Mikuláše nebo na Vánoce můžete navíc obdarovat mlsné jazýčky dárkovým balením ve tvaru klasického cukrátka – Bonbonu, ve kterém najdete pět balení plátků v různých příchutích.
Stránka 2 z 2 - 24 položek celkem