Ovocné plátky bonbon Velikonoce 50g
Kód: SAD17958Detailní popis produktu
Ideální zdravý a chutný dárek. Na 10g plátek použijeme minimálně 85 g čerstvého ovoce. Jsou bez přidaného cukru, konzervantů, barviv a aromat, a právě proto jsou neuvěřitelně dobré.
A ve speciální edici Velikonoční “bonbon” jsme namíchali 5 nejoblíbenějších příchutí a zabalili je dárkově tak, abyste vy už nemuseli!
Složení:
ovocné plátky 5x10g (hruška, jahoda, malina, meruňka, černý rybíz)
- Ovocné plátky hruška:80% jablečná a 20% hrušková dřeň
- Ovocné plátky jahoda: 80% jablečná a 20% jahodová dřeň
- Ovocné plátky malina: 80% jablečná a 20% malinová dřeň
- Ovocné plátky meruňka: 80% jablečná a 20% meruňková dřeň
- Ovocné plátky černý rybíz: 80% jablečná a 20% rybízová dřeň
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1391 kJ/327,5 kcal
Tuky 0,51 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,09 g
Sacharidy 79,11 g
z toho cukry 68 g
Vláknina 12 g
Bílkoviny 1,62 g
Sůl 0,01 g
Obsah:
50 g
Země původu:
Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky, svačinky |
---|---|
? Raw: | Ano |
? Vegan: | Ano |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.