Ovocné plátky bonbon ZIMA 5x10g
Kód: SAD13515Detailní popis produktu
Mix 5ti chutí v jednom balení, za zvýhodněnou cenu. Skvělé taky jako dárek zdravý a chutný pro děti. 100% ovocné plátky jsou vyrobeny pouze z ovoce. To bylo nejdříve za studena pasírováno a pak v podobě dřeně několik hodin sušeno při nízké teplotě, aby si plátky zachovali to nejlepší. Jsou BEZ přidaného cukru, konzervace, barviv, aroma a dalších nesmyslů. Na 20g plátků bylo potřeba 100g pyré, které jsme získali ze 130g čerstvého ovoce.
- bez konzervantů
- bez přidaného cukru
- bez škrobu
- bez umělých přísad
- 100% vegan
Složení:
- Ovocné plátky hruška:80% jablečná a 20% hrušková dřeň
- Ovocné plátky jahoda: 80% jablečná a 20% jahodová dřeň
- Ovocné plátky malina: 80% jablečná a 20% malinová dřeň
- Ovocné plátky meruňka: 80% jablečná a 20% meruňková dřeň
- Ovocné plátky černý rybíz: 80% jablečná a 20% rybízová dřeň
Výživové údaje na 100g:
Energie 1391 kJ/ 327,5kcal
Tuky 0,51g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,09g
Sacharidy 79,11g
z toho cukry 68g
Bílkoviny 1,62g
Vláknina 12 g
Sůl 0,01g
Balení:
5x 10 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Myšlenka produkovat čistý ovocný mošt vznikla v naší rodinné firmě už v roce 2011, jako reakce na nedostatek českých kvalitních produktů a na znehodnocování jména výrobců kvalitních surovin a produktů v zemědělské prvovýrobě. Zároveň se snahou nabídnout kvalitní potravinu zdravě uvažujícím lidem.
Region Bílých Karpat, kde se moštárna nachází, je velmi charakteristický svou rozmanitostí fauny i flóry. V nejnižších polohách se nacházejí úrodné půdy pro náročné hospodářské plodiny, na jižních svazích se daří vinné révě a ovocným stromům a v nejvyšších polohách už naleznete pouze pastviny pro ovce. Nejtypičtějším ovocem pro tento kraj je švestka obecná.
Suroviny pro tvorbu moštů pochází převážně od sadařů z Moravy, případně od dalších českých a slovenských pěstitelů. Celoroční dodávku moštů jsme schopni zajistit díky skladování jablek ve skladech ULO (ultra low oxygen) bez přístupu vzduchu. Měkké ovoce, které nestihneme zpracovat, zamrazíme a postupně zpracováváme až do další sezóny. Hlavním cílem je nabídnout kvalitní produkt z českých zemí českému spotřebiteli.