Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Pohankové křupky Skořicové 80g

Kód: SAD16991
22 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
> Pohankové křupky obalované v jogrurtové polevě se skořicí jsou vyráběné z České pohanky, kterou zpracovávají v rodinném mlýně ve Frenštátě p. R. Základem je pohanková křupka natural  - tedy 100% pohanka, kterou pak obalujeme do jogurtové polevy, do které ještě přidáváme mletou skoř...

Detailní informace

Detailní popis produktu

>

Pohankové křupky obalované v jogrurtové polevě se skořicí jsou vyráběné z České pohanky, kterou zpracovávají v rodinném mlýně ve Frenštátě p. R. Základem je pohanková křupka natural - tedy 100% pohanka, kterou pak obalujeme do jogurtové polevy, do které ještě přidáváme mletou skořici. Je zde ideální poměr polevy a křupky, tak aby chutě byly vyvážené. Tyto křupky jsou bezlepkové, nejen pro bezlepkáře, ale i pro příjemné mlsání, či lehkou svačinku.

Složení: Pohanka, Jogurtová poleva: Cukr, rostlinný tuk (palmojádrový, palmový a shea), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt (1,6%), emulgátor - sójový lecitín, kyselina citrónová, skořice.
Obsah: 80 g
Země původu: Česká republika

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1834,6kJ/438 kCal
Ttuky 13,4 g
z toho nas. mast. kys. 11,1 g
Sacharidy 70,1 g
z toho cukry 18,6 g
Bílkoviny 7,6 g
Sůl 0,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Křupky
? Bez GMO: Ano
? Bezlepkové: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

šmajstrla-logoV našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka. Pohankový mlýn Šmajstrla zpracovává a balí pouze pohanku, což je důležitá zpráva pro alergiky a celiaky. Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.