Potraviny a nápoje, Strana 4
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

Štýrský dýňový olej je tradiční pochutinou, lisovanou tradičním způsobem na místě z lokálních semínek konkrétní odrůdy tykve. Typicky tmavozelený až hnědý olej jedinečné vůně a ořechové chuti.

Fazole adzuki v BIO kvalitě. Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin a dokáží zasytit na dlouhou dobu. Vařené fazole adzuki mají jemně ořechovou chuť. Můžeme je přidávat do salátů, využít je při přípravě pom...



České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

České Ghí je nejzdravější a nejlahodnější tuk pro vás s máslovo-oříškovou vůní. Přepuštěné máslo Ghí (ghee) vyrábíme podle staré ajurvédské receptury z kvalitního českého másla. Bio ghíčko je vyrobené z másla, a to z mléka od krav chovaných v ekologickém zemědělství. Krávy se od dubna do října pasou na trávě a v této době splňují kriteria kvality grass-fed.

Ghítela® je alternativa oblíbené pomazánky. Obsahuje pouze základní suroviny prémiové kvality a díky přidanému ghí je krémové konzistence. Slazená je medem. Základem jsou ořechová másla a přidané je pouze kakao pro barvu (ne vždy) a vanilka pro vůni.
Arašídová je sametově hebká, chutná jako nugát. Arašídy sice nejsou ořechy, ale v našich krajích je za „oříšky“ považujeme. Celá tato Ghítela® je v BIO kvalitě.

Grilovací sůl je směs různých druhů koření a krystalické soli. Každé tu hraje svou roli. Chilli se stará o lehkou ostrost, zatímco římský kmín odpovídá za kořeněnou chuť a sladká paprika o zjemnění celého pokrmu.



Obyčejné limonády zrovna nepatří do zdravého pitného režimu, ale když už dostaneme chuť na limonádu, tak proč nezvolit zdravější variantu? Místo bílého cukru, barviv a umělých aromat obsahuje tato limonáda přírodní třtinový cukr a chuť a vůni jí dodávají citrónová šťáva z italských citrónů a přírodní výtažek z citrónů. Vše je navíc v biokvalitě.

BIO jablečný ocet s přírodním kalem. Díky neodfiltrování si zachoval zdraví prospěšné látky. Jablečný ocet z celých, zralých jablek s 5% kyselinou jablečnou. Díky své svěží, pikantní chuti je ideální do salátů, syrové zeleniny a mnoho dalších pokrmů.

Osvěžující a chladivá bylinná směs s citronovou trávou, mátou peprnou a kardamomem. Právě kardamom propůjčuje této aromatické bylinné směsi tu správnou kořeněnou chuť. První sluneční paprsky jara jdou ruku v ruce s touto směsí, která rozproudí váš organismus ... a motiv zamilovaných velikon...

Jasmínová rýže bílá BIO je bezlepková potravina pěstovaná zejména v oblasti Thajska a Kambodži. Má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami. Její další...