Potraviny a nápoje, Strana 7
-
Bezlepkové potraviny
-
Cereálie, müsli, kaše
-
Čaje
-
Dětská výživa
-
Džemy a marmelády
-
Hotová jídla
-
Káva
-
Knihy o zdraví
-
Koření a ochucovadla
-
Luštěniny
-
Pečení a vaření
-
Mořské řasy
-
Nápoje
-
Obiloviny
-
Oleje a tuky
-
Pečivo
-
Polévky
-
Polotovary, směsi
-
Raw food
-
Rýže
-
Sladké pochoutky
-
Slané pochoutky
-
Snídaňové směsi
-
Superpotraviny
-
Sušené plody
-
Těstoviny
-
Tyčinky
-
Zavařování a nakládání
-
Zelenina
Nejprodávanější

> Bylinný čaj aromatizovaný přírodním aroma, porcovaný v nálevových sáčcích. Použití: Čaj má osvěžující chuť a vůni. Příprava: 1 nálevový sáček zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 10-15 min vyluhovat.Složení: bio pohanka nať (Herba fagopyri) 35 %, bio rakytník plod (Fructus hippophae) 20...

Rodinný bylinný čaj je jemným mátovým požitkem pro celou rodinu. Abyste měli kdykoliv k dispozici něco z této báječné, aromatické směsi plné síly vhodné pro ideální start do nového dne, můžete využít toto rodinné balení.

Rochester Ginger Root Organic je výjimečný nápoj v BIO ze zázvoru pro všechny milovníky zázvoru. Je vhodný pro přípravu domácích limonád, míchaných nápojů nebo čajů, ale i pro samostatné pití.
- Jemná zázvorová chuť, koncentrace 7%, zvýrazněná citronem
- BIO produkt, bez konzervantů
- Nealkoholický





Řepkový olej se získává ze semen jasně žlutý kvetoucí rostliny řepky. Používá se jako olivový olej, na dipy a marinády, vaření, pražení, pečení a smažení. Je druhým, nutričně nejhodnotnějším olejem po oleji olivovém, za ním pak následuje olej slunečnicový a sójový. Nehodí se na smažení a pečen...

Zahradní řeřicha má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou se používají jako přísada do salátů, majonéz, k sýrům a vajíčkám nebo k dozdobení chleba s máslem. Tyto malé rostliny zvládnete vypěstovat levou zadní, i pokud jste v nakličování úplní začátečníci.



Slunečnicový olej, za studena lisovaný. Cenný, jedlý olej s vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin z prvního lisování zralých semen slunečnice. Slunečnicový olej lze využít na salátové zálivky, krátké dušení, případně vaření, dochucení hotových pokrmů.

Nechte se ohromit sladkokyselou chutí malin a lehce křupavou strukturou díky naklíčeným slunečnicovým semínkům. Nová malinová snídaně má navíc vysoký obsah fosforu a mědi a je výborným zdrojem bílkovin.
Snídaňové směsi jsou unikátní tím, že jsou živou stravou ("raw") - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 °C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny.