Doručení do Vánoc Vám už garantovat nemůžeme, ale dárkové poukázky Vám doručit stihneme.
Přísady na pečení a vaření, Strana 2
Nejprodávanější
Kokosovou mouku můžete nahradit zcela nebo částečně klasickou pšeničnou moukou. Stačí jí dokonce méně. Obecně platí, že místo 1 hrnku mouky stačí 1/4 hrnku mouky kokosové.Složení: 100% sušený kokosový ořech* mletý *produkt ekologického zemědělstvíObsah: 900g Země původu: Srí...
Bio sušené droždí BIOREAL Praktické šetrně sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z bio obilí. Bez použití chemických živin, emulgátorů a regulátorů kyselosti! Obsah 9 g sušeného pekařského droždí postačuje na 500g mouky (= 1 kostce čerstvého droždí). Použití: Droždí důkladn...
Čekankový zázvorový nektar je unikátní spojení sladké rozpustné vlákniny vyrobené z kořene čekanky a beta-karotenu. Beta-karoten (též provitamin A) přispívá k udržení normálního stavu zraku, pokožky a imunity. Čekankový beta-karoten nektar zároveň slouží jako zdroj zdraví prospěšné vlákniny, k...
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Pro ty, kteří se chtějí z různých důvodů vyhnout klasickému řepnému cukru a nebo prostě chtějí vyzkoušet něco jiného, jsme zabalili fruktózu. Fruktóza je ovocný cukr, který můžete bez obav použít jak pro běžné slazení, tak i pro pečení.
- ovocný cukr
- běžně se vyskytuje v ovoci a medu
- o 30% vyšší sladivost, než u řepného cukru