Proteinová polévka s rajčaty 55g
Kód: SAD14694Detailní popis produktu
>
Jste milovníkem polévek? Potom vás potěší naše novinka - Proteinová polévka s rajčaty. Snadno a rychle si ji připravíte jako součást svého oběda nebo jako plnohodnotný oběd třeba i v práci. Polévka má vysoký obsah bílkovin, který přispívá k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí.
Složení: SYROVÁTKOVÝ proteinový koncentrát (obsahuje emulgátor: SÓJOVÝ LECITHIN) 43 %, maltodextrin, sušená zelenina (rajčatový prášek 12 % (rajčatový prášek, protispékavá látka (oxid křemičitý)), sušená rajčata 2,5 %, sušený špenát), zahušťovadlo (modifikovaný škrob), slunečnicový olej (nehydrogenovaný slunečnicový olej, glukozový sirup, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, protispékavá látka (oxid křemičitý)), mořská sůl, olivový olej, třtinový cukr, směs koření, koncentrát z červené řepy (maltodextrin, koncentrát z červené řepy, regulátor kyselosti (kyselina citronová)), regulátor kyselosti (kyselina citronová), paprikový extrakt, aroma.
Může obsahovat stopy lepku, vajec, skořápkových plodů, sezamu, celeru, hořčice a oxidu siřičitého. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Obsah: 55 g
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g:
Energie 1600 kJ/379 kcal
Tuky 6,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 44 g
z toho cukry 12 g
Vláknina 3,8 g
Bílkoviny 33 g
Sůl 2,95 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
SEMIX PLUSO s. r. o. byla založena v roce 1995. Společnost se zaměřuje na prodej a výrobu potravinářského sortimentu, který tvoří BIO produkty, cereálie, směsi a náplně určené na výrobu pečiva a moučníků. Produkty SEMIX jsou vyráběny z celých obilných zrn a je v nich obsaženo několik významných a zdraví prospěšných složek – vláknina, vitaminy a minerály. Díky speciální technologii – procesu šetrného vaření si zrno ponechává všechny důležité vlastnosti a jeho konečná podoba je výživově hodnotná, snadno stravitelná a velmi chutná. V SEMIXu platí, že co zrnko, to křupavá vločka. Křupavé vločky si pak zákazníci kupují buď jako cereálie, které v této podobě rovnou konzumují, což je nejzdravější forma, nebo je používáme jako polotovar pro ochucení a další výrobu müsli. Zapékané müsli, sypané müsli, křupavé vločky a instantní kaše patří do skupiny potravin, které nazýváme snídaňovými cereáliemi.