Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD1916
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a
stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli.
Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje
přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlej...
Kód: SAD1913
Bancha je zelený čaj, který Japonci podávají nejčastěji k jídlu.
Kód: SAD1922
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD5440
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí,
známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně
patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově
povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k p...
Kód: SAD1905
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Kód: SAD1906
BIO Rýžový sirup 850g - Tento výrobek firmy SUNFOOD je vyroben z
kvalitních surovin bez chemických barviv a konzervačních látek. Neobsahuje žádné
živočisné tuky, vejce ani rafinovaný cukr. Složení:
rýžový sirup Obsah: 850gPoužití: slazení, do
pečiva, dezertů apod.
Kód: SAD1978
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Kód: SAD1959
Kombu je mořská řasa která se sklízí v chladném severním moři u ostrova Hokkaido.
Kód: SAD4102
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15932
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15931
Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...
Kód: SAD1974
Rýžový slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru. Neobsahuje
chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše oblíbené
pokrmy a nápoje. Složení: celozrnná rýže, naklíčený
ječmen, koji, vodaObsah: 890g
Kód: SAD1983
Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahuje žádné chemické přísady ani
barviva. Vyrobeno přírodním způsobem. Neobsahje žádné chemické přísady ani
barviva. Ječmenný slad je zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který
nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky.
Neobs...
Kód: SAD1980
Tip
Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky,
omáčky, luštěniny) dá se použít i do salátů a dressinků. Prostě kamkoliv dle
fantazie. Umeocet má silné neutralizační schopnosti, je to mírně slaný nápoj.
Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů v dobře...
Kód: SAD1962
Jistě jste již stačili vypozorovat, že o wasabi se hovoří hlavně v
souvislosti s čerstvými, tepelně neupravenými mořskými plody. Wasabi se považuje
za pochutinu bohatou na vitaminy C a B6 (pyridoxin), hořčík a vápník. Obsahuje
velmi málo sodíku, žádný cholesterol a tuk. 100 gramů wasabi má 80 ...
Kód: SAD1995
Japonská sojová omáčka – Yamato shoyu 700ml. Tradiční výrobek sloužící k
ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní
fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z
Japonska. Pozor obsahuje sóju! Složení: voda, sojové
boby, pšenice, moř...
Kód: SAD4490
Agar-agar je přírodní želatinový přípravek získaný z mořských řas. Obsahuje vápník, hořčík, kyselinu listovou a jód. Má nepatrnou energetickou hodnotu. Používá se jako poleva s ovocem, možné je využití i na zeleninové aspiky.
Kód: SAD1919
Stránka 1 z 3 -
52 položek celkem