Sunfood
Výrobce a distributor chlazené racionální výživy. Zabývá se produkcí tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, zejména pak rostlinné bílkoviny - tofu, tempeh, seitan, které jsou na světových trzích představovány již několik desítek let pro své chuťové vlastnosti, nutriční hodnoty, nízký obsah tuků, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a vlákniny. Na rozdíl od živočišných zdrojů bílkovin neobsahují zpravidla cholesterol, toxiny, ani rezidua toxických látek. Naše výrobky neobsahují žádné živočišné tuky, vejce, mléko, maso, rafinovaný cukr, med ani chemická a konzervační činidla. Jejich složení je vhodné jak pro děti, tak i pro dospělé, starší generaci a vrcholové sportovce. Firma nepoužívá geneticky modifikované suroviny v žádném ze svých výrobků.
Japonská sojová omáčka – Adachi shoyu 175ml. Tradiční výrobek sloužící k ochucení polévek, masa, omáček, zeleniny, salátů apod. Vyrobeno přírodní fermentací. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. MIKOTU – dovoz z Japonska. Pozor obsahuje sóju!. Složení: voda, sojové boby, pšenice, mo...
Kód: SAD4484
BIO Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je škrob z kořene japonského vinného keře Pueraria lobata. Jeho nízká kalorická hodnota jej činí dietním doplňkem. V kuchyni je využívaný jako velmi kvalitní škrob, který je k tělu nejšetrnějším možným zahušťovadlem na našem trhu, navíc v BIO kvalitě.
Kód: SAD5440
Je dužnina ze švestiček umeboshi, která se vyrábí odstraněním pecky a
rozmačkáním na pastu. Můžeme ji velice dobře použít v různých pokrmech nebo
samotnou - ustřihneme cípeček sáčku a vymačkáme na špičku lžičky o velikosti
pecky třešně, dáme do pusy, rozmělníme se slinami a polkneme. Velmi vho...
Kód: SAD1963
Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů. Bohatý zdroj vitamínů skupiny B, hořčíku, vápníku, zinku a železa.
Kód: SAD14976
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15932
Tamari k dochucování pokrmů bohatý na kvalitní bílkoviny, minerály a
stopové prvky. Tamari je sójová omáčka vyrobená ze sójových bobů a mořské soli.
Několik měsíců fermentuje bez regulace teploty, poté se lisuje a dále fermentuje
přírodním způsobem v dřevěných sudech. Tamari vzniká jako vedlej...
Kód: SAD1913
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt
červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají
nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem
nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názv...
Kód: SAD1960
Bancha je zelený čaj, který Japonci podávají nejčastěji k jídlu.
Kód: SAD1922
Ječmenný slad v bio kvalitě můžeme v domácnosti využít jako sladidlo. Je vhodný na pečení nebo do dezertů.
Kód: SAD16717
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí,
známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně
patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově
povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k p...
Kód: SAD1905
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže
je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ
japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,
obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku
v...
Kód: SAD1906
Umeboshi je název pro sušené a nakládané japonské švestky, hodně neobvyklé slano-kyselé chutě. Když si jednu dáte, nakopne vás energií na zbytek dne. Stejně jako samuraje. Švestky ume byly totiž součástí jejich jídelníčku, něco jako samurajské zázračné jídlo.
Kód: SAD1959
>
Rozmačkaná dužnina švestiček umeboshi.
Využívá se jako univerzální ochucovadlo v kuchyni, do rýžových koulí atd.
Složení: Bio umeboshi 87%, mořská sůl, bio shizo (Perilla).
Obsah: 50 gZemě původu: mimo EU
Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota 144 kJ/34 kcalTuky
0,3 g z toho nasycen...
Kód: SAD16740
>
Jablečná koncentrovaná šťáva - Čistý přírodní jablečný mošt - koncentrovaný
fyzikálním odpařením na hustou šťávu, která nepotřebuje žádné konzervanty ani
barviva, ani cukr. Naředíte jej vodou a získáte od originálu nerozeznatelný
nápoj. Výrobce udává ředění v poměru 1:7 - naše zkušenost ukaz...
Kód: SAD14320
Kombu je mořská řasa která se sklízí v chladném severním moři u ostrova Hokkaido.
Kód: SAD4102
Mletý kořen kuzu akizuki ve speciální kvalitě z Japonska. Kuzu akizuki je z prvního lisování. Kuzu kořenový škrob je vynikající přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kód: SAD15931
Nori vločky – kousky mořské zeleniny (řas) obsahují vysoké množství
minerálů, vitamínů, bílkovin i vlákniny. Doporučujeme používat spíše jako koření
při vaření luštěnin, k rýžovým nudlím, či polévek přímo na pokrm. Nori vločky
zvýrazňují chuť pokrmů a navíc jsou prospěšné pro vaše
zdraví.Obsa...
Kód: SAD2349
Pšeničný sirup zdravou náhražkou klasického bílého cukru, který nestimuluje slinivku, tudíž šetří naše tělo a je vhodné pro diabetiky. Nepřekyseluje organismus. Produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství. Neobsahuje chemické látky a jeho konzistence je podobná medu. Lze jím sladit Vaše...
Kód: SAD1974
Stránka 1 z 3 -
52 položek celkem