Doplňky stravy pro lepší trávení, Strana 3
Nejprodávanější
Probiotický doplněk stravy s obsahem odolných živých kultur Bifidobacterium longum, Lactobacillus casei a Lactobacillus rhamnosus. Inulin zajišťuje, že kultury přežijí jak v tobolce, tak cestu až do tlustého střeva, kde zajišťují správnou funkčnost pro zdravou pokožku.
Floradix® Gallexier je přípravek z přírodních surovin obsahující hořké bylinky pro lepší zažívání. Přípravek funguje i na dobré trávení a je vhodný pro ženy i muže při zažívacích obtížích, při problémech s nadměrným nadýmáním či pálením žáhy nebo při ztrátě chuti k jídlu.
- 15 kmenů prospěšných kultur
- Druhy Bifidobacterium, Lactobacillus a Streptococcus
- Celkem 12 miliard jednotek prospěšných kultur na 1 kapsli
- Inulin a fruktooligosacharidy = prebiotika
- Při problémech, rekonvalescenci, obnova obranného štítu
- EXTRA SILNÉ DÁVKY ENZYMŮ
- Odolné proti kyselému i vysoce alkalickému prostředí
- Amyláza, proteáza, glukoamyláza, lipáza, laktáza, alfa-galaktosidáza, celuláza, maltáza, invertáza, xylanáza, fytáza, beta-glukanáza
- Zažívání, regenerace, vstřebání makro i mikronutrientů, tvorba svalové hmoty
- Holistické (celostní) složení produktu
- Vynikající biodostupnost
- Prémiová kvalita - produkt obsahuje pouze aktivní složky
- Prémiová čistota - bez obsahu balastních aditiv, pojiv, plnidel a umělých sladidel
Speciální metodou dvojité extrakce získaný výtažek z Hericia – Lví hřívy. Obsah polysacharidů víc než 40%. Extrakt ze lví hřívy je má maximální možný obsah polysacharidů a triterpenoidů.
Rosolovka řasotvará, latinsky Tremella fuciformis - houba je cenná díky obsaženým polysacharidům (heteroglykany), monosacharidu manóze, uronovým kyselinám, triterpenoidům jako je lupeol a lanosterol. Vykazuje také činnost superoxid dismutázy (SOD) a další antioxidační aktivity, třeba i díky polyfenolům. V houbě bohaté na minerály nechybí třeba draslík, vápník, sodík, železo.
Celkové tonikum vitamínů a minerálních doplňků z přírodního zdroje ZELENÝ JEČMEN značky TOPNATUR je vyrobený ze sušených lístků mladého ječmene. Mladý zelený ječmen je svým vzhledem a chutí řazen mezi tzv. zelené potraviny jako jsou chlorella a spirulina.