Bionebio
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen
(jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný
škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při
přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme...
Kód: SAD6340
Přírodní třtinový cukr NATURALA pochází z ekologického zemědělství. Půda, na
které cukrová třtina vyrůstala, nebyla ošetřována žádnými syntetickými
chemikáliemi. Tento cukr se vyznačuje jemnými béžovými krystalky a velmi
nenápadnou jemnou vůní. Díky zbytkové třtinové melase obsahuje NATURALA s...
Kód: SAD4189
Na rozdíl od hnědého cukru má panela nesrovnatelně bohatší škálu chutí a
hlavně vůní, podobně jako med. Bez použití chemických procesů (jako je např.
rafinace) je výsledkem výživově bohatý produkt, který si na rozdíl od bílého
cukru uchovává všechny důležité látky, které obsahuje cukrová třtin...
Kód: SAD4191
> Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou přirozeně vysokým obsahem vonné látky vanilinu. Přidáváme špetku do desertů, pudinků, sladkého pečiva, jogurtů či krémů.Obsah: 8 gZemě původu: Madagaskar...
Kód: SAD17628
Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.Obsah...
Kód: SAD11903
Datle Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Kód: SAD6453
Datle bez pecky Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Kód: SAD4269
Tip
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade A (Canada No. 1 Light) je velmi světlý jemný a luxusní sirup, vhodný jako dárek.
Kód: SAD4193
Tip
Javorový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oblíbená poleva na lívance a palačinky. Grade C (Canada No. 2 Amber) je nejoblíbenější mezi Evropany a má příjemnou javorovou chuť.
Kód: SAD4194
Bio kešu nepražené Kešu ořechy jsou vyhledávány nejen pro svou jedinečnou
chuť, ale také pro vysoký obsah nenasycených mastných kyselin, vitaminů A, B1 a
E a minerálních látek (železa, hořčíku atd.). Pro přímou konzumaci, jako součást
asijských pokrmů nebo zlehka opražené se solí. Kešu oříšky ...
Kód: SAD4258
Kokosový sirup je přírodní sladidlo získané zahuštěním nektaru květů kokosové
palmy. Má velmi příjemnou sladkou chuť do karamelova. I když se získává z
kokosové palmy, jeho chuť nepřipomíná kokos ani vzdáleně. Používáme jej na
pečení a ke slazení různých pokrmů - desertů, ochucených jogurtů, m...
Kód: SAD11270
Rozinky zvané sultánky jsou získávány sušením velkých žlutozelených hroznů a
vynikají plností chuti a měkkostí. Naše sultánky byly vypěstovány podle zásad
kontrolovaného ekologického zemědělství převážně v regionu Salihli u západního
pobřeží Turecka. Tyto rozinky jsou nesířené, což znamená, že...
Kód: SAD11275
Bio rýže Basmati bílá Basmati je oblíbená pro svou typickou ušlechtilou vůni
a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Je
velmi všestranná a svou chutí se skvěle hodí k mnoha pokrmům. Nedostižná je však
jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám. Příprava:...
Kód: SAD4388
Bio rýže Basmati natural Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť.
Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Natural rýže
nebyla zbavena cenné vrchní slupičky a klíčku a je nezastupitelnou součástí
zdravé kuchyně a makrobiotiky. Basmati je velmi všestranná a s...
Kód: SAD4286
Bio rýže kulatozrnná natural Tato rýže vyniká čistotou a neporušeností zrn,
po uvaření je krásně nadýchaná a voňavá. Při vaření uvolňuje kulatozrnná rýže
svůj škrob, a díky tomu je měkká a lehce lepkavá. Nejlépe se hodí pro přípravu
rizota, mléčné rýže a paelly, můžeme ji však použít i jako př...
Kód: SAD4284
Tato špičková mléčná rýže snadno vstřebává tekutinu a po uvaření je měkká a
krémová. Je vynikající pro přípravu mléčné rýže, rýžových nákypů a dalších
sladkých pokrmů.
Obsah: 500 gZemě původu: Itálie
Kód: SAD4285
Černý sezam je chuťově o něco výraznější než světlý. Používá se v asijské
kuchyni, je velmi dekorativní a nachází použití i v tradiční čínské medicíně.
Černé sezamové semínko je velmi všestranné. Je vynikající na pečivu, v jogurtech
a müsli, kaších, v chlebu, ve smažených asijských pokrmech a ...
Kód: SAD4280
Sirup z agáve je přírodním mexickým sladidlem na bázi fruktózy. Rostlina
agáve je tradiční součástí stravy amerického jihozápadu a Mexika po celá
staletí, domorodí Mexičané říkají šťávě z agáve „medová voda“ a agáve přezdívají
„mexický strom života a dostatku“ . Z listů se dříve vyráběl papír,...
Kód: SAD4195
Stránka 1 z 4 -
56 položek celkem