Vánoční pečení
Nabízíme vám široký sortiment přípravků a produktů pro vaše pečení. Ještě než se radostně pustíte do pečení cukroví a Vánočních koláčků máme pro Vás výběr našich produktů, na které nesmíte zapomenout. Neboť na samém počátku cesty k vydařenému vánočnímu cukroví je potřeba mít vše nachystáno po ruce. V této kategorii naleznete pár tipů pěkně pohromadě, které Vám mohou usnadnit Vaše pečení a přípravu Vánočních dezertů.
Nejprodávanější
Mandlové máslo je pochoutka plná energie a vůbec nejzdravější máslo ze všech ořechových druhů. Obsahuje mnoho zdravých tuků a nutričně hodnotných živin. Mandle jsou jedním z nejbohatších rostlinných zdrojů vápníku a fosforu. Obsahují také značné množství hořčíku, draslíku a železa.
Bourbon vanilka se pěstuje pouze na ostrovech Indického oceánu (tzv. Bourbonských ostrovech) a je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni. Pěstování, sklizeň a fermentace vanilky vyžaduje hodně zkušeností, péče a času. Vanilkové lusky se sklízejí zelené a po sklizni několik měsíců fermentují pro plné rozvinutí charakteristické vanilkové vůně.
Datle Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Datle bez pecky Deglet Nour z oázy Douz v té nejvyšší kvalitě.
Sušené datle jsou skvělou složkou stolních směsí oříšků a sušeného ovoce a vhodnou svačinou pro děti. Sekanými datlemi sladíme kaše, jogurty, ovocné saláty a různé deserty, datlový sirup ke slazení pokrmů získáme rozmixováním vypeckovaných datlí povařených ve vodě. Samotné datle jsou rychlým zdrojem energie na výlety a při sportování.
Bio Kakao prášek je původem z Ecuadoru. Jsou to sušená, rozemletá a odtučněná semena plodů kakaovníku. Jejich zpracování při nízkých teplotách se provádí bez pražení co nejšetrněji, aby zůstaly zachovány veškeré důležité zdraví prospěšné látky. Možná i proto bývalo kakao Indiány právem na...
BIOnuta lískooříšková čekanková je směs dvou čistých složek – jemné 100% BIO lískooříškové pasty a čekankového extraktu.
Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou, se sníženým obsahem cukrů, pro vegetariány i vegany.
Celozrnná špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť, a protože má i dobré pekařské vlastnosti, hodí se technologicky k výrobě různých typů pekařských výrobků. Mouka je jemně mletá a hodí se do mnoha typů těst.
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.
Vychutnejte si ekonomické balení výborného strouhaného kokosu FINE, použijte při pečení, na dochucení například koláčů.
Jemně mletá jádra pražených lískových oříšku. Narozdíl od lískové mouky není zbavena oleje. Vhodná pro pečení sladkých pokrmů.