Džemy a marmelády
Zavařování a příprava džemů a marmelád patří mezi nejjednodušší a také nejoblíbenější metody konzervování. Lze použít každé ovoce. Nejoblíbenější jsou husté džemy s ovocnou dužinou. A jaký je rozdíl mezi marmeládou a džemem? Dle zvyklostí by džem měl obsahovat větší kousky ovoce. Ovšem dle platné evropské legislativy lze za marmeládu označit pouze ty výrobky, které obsahují minimálně 20% citrusových plodů - z pomerančů, limetek, grepů.
Nejprodávanější

Bio džem harmonické a nevšední chuti vyrábíme z plodů arónie (černého jeřábu či temnoplodce), sladíme koncentrovanou šťávou z 1,2 kg jablek. Podíl ovocné složky: 98 % V každé sklenici: 113 g plodů arónie Složení: arónie 49 %*, jablečný koncentrát*, agar, citrusový pektin *produkt ekologic...






Rybízové buchty i koláče, plná mísa rybízu na stole....šup s ním do pusy! Volání dětství, letní odpoledne na zahradě, slunce ve tváří a ta typická vůně...naše rybízová marmeláda bez chemie je prostě vzpomínka na to, co máme všichni rádi!


Ovoce je skvělé na přípravu dezertů, moučníků, pudinků, ovocných pohárů a mnoha dalších sladkých pokrmů. Vynikající borůvky s 40% velkých bobulí vás zaručeně nadchnou.

Maliny s 53% podílem sladkých a voňavých čerstvých malin. Vynikající do dezertů a sladkých jídel.

Višně s 58% podílem celých sladkokyselých višní. Skvělé do dezertů, sladkých jídel a jogurtů. Plná a výrazná chuť a aroma.