Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Apromix Nízkobílkovinná bezlepková mouka 1000 g

Kód: SAD9341
119 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

APROMIX Nízkobílkovinná bezlepková mouka je vhodný pro přípravu nízkobílkovinného chleba, pečeného ve formě i pro běžné požití v kuchyni při přípravě zásmažky a pro zahušťování. Vyrobená z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin. Určena pro pacienty se speciálním dietním režimem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nízkobílkovinná mouka pro přípravu chleba pečeného ve formě i pro běžné použití v kuchyni při přípravě smaže, k zahušťování apod. Vyrobená z přirozeně bezlepkových a nepšeničných surovin. Určena pro pacienty se speciálním dietním režimem.

Obsah fenylalaninu je 16 mg/100 g.

Složení:

kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, zahušťovadlo: guarová mouka, emulgátor E471.

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

energetická hodnota: 1516 kJ / 357 kcal;
tuky: 0,75 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,01 g;
sacharidy: 87,2 g;
cukry: 0,1 g;
vláknina: 0,4 g;
bílkoviny: 0,33 g,
sůl: 0,02 g;
fenylalanin: 16 mg.

Použití:

Nízko bílkovinná moučná směs APROMIX je vhodná k přípravě nízkobílkovinného chleba, pečeného ve formě i na běžné použití v kuchyni při přípravě jíšky, na zahušťování...

Hmotnost:

1 kg

Země původu:

Slovensko

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
? Bezlepkové: Ano
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo-novalim

"Stále lepší a rozsáhlejší sortiment  potravin, chutný a  nejlepší pro Vaše zdraví“.

Novalim

Toto je motto naší firmy, která sa od roku 1991 specializuje na výrobu dietních bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových potravin. Máme vybudované samostatné továrny, kde se vyrábí pouze bezlepkové výrobky. Pracovníci naší firmy mají dlhouholeté zkušenosti v oblasti potravinářské technologie, mikrobiologie a v příbuzných oborech. Kontinuální výzkum a vývoj realizujeme samostatně i ve spolupráci s významnými výzkumnými centry. Tím zabezpečujeme stálou inovaci výroby a dynamický rozvoj společnosti.