Díky vašemu velkému zájmu, mohou být naše dodací lhůty delší. Prosíme vás o trpělivost. Děláme vše proto, abychom připravili balíčky co nejdříve.

Pohanková mouka celozrnná 500g

Kód: SAD3582
39 Kč
Na dotaz
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť. Využití v kuchyni: Pohanková mouka celozrnná podobně...

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu. Pohanková mouka zvýrazní u vašich pokrmů chuť. Využití v kuchyni: Pohanková mouka celozrnná podobně jako pohanková mouka polohrubá je zdravou náhražkou pšeničné mouky. Vhodná zejména pro celiaky, ti jej mohou využít k přípravě sladkých a slaných těst (pečení chleba, cukroví, palačinek aj.) zahušťování polévek, omáček, placek i pomazánek.

Obsah: 500 g
Země původu: Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
? Bezlepkové: Ano
Položka byla vyprodána…
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 15.8.2021
+ Výborná tmavá celozrnná mouka
+ Chuťově výraznější
+ Vhodná na palačinky a buchty

Kvalitní, chuťově výraznější tmavá pohankova mouka. Není chuťově neutrální, záleží, co preferujete. Vhodná na chleba, koláče i palačinky. Vhodná bezlepková alternativa psenicnym moukam.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

šmajstrla-logoV našem mlýně na Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm loupeme pohanku již od roku 1861 mechanickým způsobem, při němž nejsou znehodnocovány vitamíny. Naším přáním je, aby pohanka i nadále přinášela lidem zdraví, které stále zůstává tím největším bohatstvím každého člověka. Pohankový mlýn Šmajstrla zpracovává a balí pouze pohanku, což je důležitá zpráva pro alergiky a celiaky. Technologický proces mechanického loupání pohankových nažek zachovává původní chuťové vlastnosti pohanky včetně vysoké dietetické hodnoty.