Doručení do Vánoc Vám už garantovat nemůžeme, ale dárkové poukázky Vám doručit stihneme.
Přísady na pečení a vaření
Nejprodávanější
Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.
Kokosovou mouku můžete nahradit zcela nebo částečně klasickou pšeničnou moukou. Stačí jí dokonce méně. Obecně platí, že místo 1 hrnku mouky stačí 1/4 hrnku mouky kokosové.Složení: 100% sušený kokosový ořech* mletý *produkt ekologického zemědělstvíObsah: 900g Země původu: Srí...
Čekankový zázvorový nektar je unikátní spojení sladké rozpustné vlákniny vyrobené z kořene čekanky a beta-karotenu. Beta-karoten (též provitamin A) přispívá k udržení normálního stavu zraku, pokožky a imunity. Čekankový beta-karoten nektar zároveň slouží jako zdroj zdraví prospěšné vlákniny, k...
Čekankový sirup Originál je sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Obsahuje vysoké množství prospěšné vlákniny a jeho glykemický index je menší než 5. Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů, ale lze ho použít i v teplé kuchyni pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.