Doručení do Vánoc Vám už garantovat nemůžeme, ale dárkové poukázky Vám doručit stihneme.
Přísady na pečení a vaření, Strana 2
Nejprodávanější
Lněná mouka je alternativou klasické mouky, která je oblíbená u lidí, kteří dbají na zdravý životní styl. Lněné semínko je prospěšné pro vysoký obsah vlákniny, neobsahuje lepek a hodí se jak pro vegetariány, tak vegany, aktivní sportovce a všechny, kteří vyhledávají zdravé a dietní alternativ...
Datlová pasta je ideální přírodní sladidlo s blahodárnými účinky na lidské tělo. Datlovou pastu lze konzumovat přímo, nebo používat jako přísadu do výrobků, jako jsou datlové sušenky, energetické tyčinky, kečup, BBQ omáčky, a další koření.
PROMIX®-UNI KOMFORT – univerzální bezlepková směs pro pečení v automatických pekárnách, určená pro pacienty se speciálním dietním režimem.
> Dodržujete bezlepkovou dietu? Tak to rozhodně musíte mít po ruce rýžovou mouku. Tento poklad se hodí nejen pro pečení, ale i pro přípravu slaných pokrmů nebo k zahušťování omáček a polévek. Když se pustíte do pečení, možná vás překvapí, jak je těsto podobné tomu z pšeničné mouky a jak tence ...
Rádi pečete, ale nebaví vás neustálé odvažování a odhadování správných poměrů? My jsme si dali tu práci za vás a připravili jsme pro vás speciální bezlepkovou mouku. Smíchali jsme kukuřičnou a rýžovou mouku, kterými bez problémů nahradíte mouku pšeničnou. Až příště dostanete chuť na palačinky, pizzu či jiné dobroty, nemusíte již ztrácet čas mícháním bezlepkové mouky. Stačí vzít námi připravenou univerzální směs a hurá do vaření nebo pečení.
BIO Kokosový cukr má sladkou chuť, podobnou sladkosti hnědého cukru, s jemnou karamelovou příchutí. Primární sacharid přítomný v kokosovém cukru je sacharóza, dále glukóza a fruktóza. Největším plusem je velmi nízký glykemický index, tj. 35. Je vyroben ze sladkého nektaru z květů kokosové...
Kaštanová mouka se mele z plodů jedlého kaštanu. Ty se suší při teplotě 47 stupňů Celsia po dobu 16 dnů a následně jsou zbaveny tvrdé slupky. Proto není mouka „kaštanově“ hnědá, jak by se mohlo nabízet, ale poměrně světlá. Ovšem vůní a chuť si zachovává.Složení: mouka z plodů Kaštanovníku jed...
Tapioka neboli Maniok jedlý (Manihot esculenta) pochází z tropické Ameriky. Pěstoval se již 4000 let př.n.l. Má velmi atraktivní látkové složení, jak pro výživu člověka, tak i hospodářských zvířat. A to hlavně nejen díky obsahu škrobu, ale i množství bílkovin. Někdy se manioku přezdívá sladké ...