Promix-T Bezlepková mouka univerzální tmavá 1000 g
Kód: SAD6469Detailní popis produktu
Bezlepková mouka univerzální tmavá obohacena kvalitními přírodními surovinami a jemnou ovocnou vlákninou. Je určena pro přípravu bezlepkového tmavého chleba, jemného pečiva, tak na běžné kulinářské použití.
Složení:
bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, bramborová mouka, jablečná vláknina, pohanková mouka, zahušťovadla: guarová mouka a E466; emulgátor E471
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1563 kJ / 369 kcal;
tuky: 1 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,04 g;
sacharidy: 86 g;
cukry: 0,8 g;
vláknina: 3,8 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 0,03 g.
Použití:
15 g čerstvého droždí rozpustíme v 4 dl teplé vody, přidáme lžičku soli (7 g), plnou lžičku cukru (10 g) a lžičku octa nebo citrónové šťávy. Dobře promícháme a přidáme 400 g mouky PROMIX-T. Krátce zamícháme a nakonec přidáme 1 lžíci oleje nebo 30 g tuku. El. šlehačem nebo vařečkou mícháme asi 10 minut až se vytvoří hladké těsto. Vložíme do formy a necháme kynout 30-40 minut na teplém místě až se zdvojnásobí objem. Pečeme v předehřáté troubě 40 minut při 220°C.
Automatická pekárna: Do pečící nádoby dáme 3,5 dl teplé vody, do které přidáme cukr, sůl, ocet a olej. Bez míchání opatrně vsypeme 400 g mouky PROMIX -T a nekonec 7g suš. droždí. Nastavíme 2-hod bezl. program (tmavá kůrka-Dark Crust ).
Hmotnost:
1 kg
Země původu:
Slovensko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
"Stále lepší a rozsáhlejší sortiment potravin, chutný a nejlepší pro Vaše zdraví“.
Novalim
Toto je motto naší firmy, která sa od roku 1991 specializuje na výrobu dietních bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových potravin. Máme vybudované samostatné továrny, kde se vyrábí pouze bezlepkové výrobky. Pracovníci naší firmy mají dlhouholeté zkušenosti v oblasti potravinářské technologie, mikrobiologie a v příbuzných oborech. Kontinuální výzkum a vývoj realizujeme samostatně i ve spolupráci s významnými výzkumnými centry. Tím zabezpečujeme stálou inovaci výroby a dynamický rozvoj společnosti.