Promix Uni-Komfort Bezlepková směs na chléb 400 g DMT: 02.12.2024
Kód: VSAD9340Detailní popis produktu
Novalim Promix- Uni komfort - Bezlepková směs na chléb - univerzální bezlepková směs pro pečení v automatických pekárnách. Stačí přidat vodu a sušené droždí a spustit 2-hodinový program. Podle chuti lze přidat chlebové koření, semínka ap. Směs obsahuje i rostlinný tuk. Ke směsi (dávka na 1 chléb) lze přidat 1-2 PL amaranthové nebo pohankové mouky nebo amaranthových perliček.
Použití:
Univerzální bezlepková směs pro automatické pečení.
Použije se pro přípravu bezlepkového chleba v automatických pekárnách. Do nádoby na pečení se odměří 4 dl studené vody, přidá se opatrně bez míchání celý obsah sáčku (400g PROMIX-UNI komfort) a automatickou pekárnu nastavíme na bezlepkový program 2 hodiny (u pekáren, které nemají bezlepkový program se doporučují kratší programy nebo manuální nastavení ). Podle chuti lze přidat chlebový pepř, semínka ap. Směs obsahuje také rostlinný tuk. Ke směsi (dávka na 1 chléb) lze přidat 1-2 PL amaranthové nebo pohankové mouky nebo amaranthových perliček. Na začátku míchání můžeme plastovou špachtlí setřít těsto přilnuté na stěnu nádoby.
Složení:
kukuřičný škrob, bramborový škrob, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, sójová mouka plnotučná*, rostlinný tuk částečně ztužený (řepkový, palmový), bramborová mouka, cukr, zahušťovadla: guarová guma, sůl, stabilizátor: karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono- a diglyceridy nenasycených mastných kyselin, kyselina citrónová.
* alergen
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1635 kJ / 386 kcal;
tuky: 3,7 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,63 g;
sacharidy: 85,3 g;
cukry: 2,7 g;
bílkoviny: 2 g;
sůl: 1,6 g.
Skladování:
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Země původu:
Slovensko
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
"Stále lepší a rozsáhlejší sortiment potravin, chutný a nejlepší pro Vaše zdraví“.
Novalim
Toto je motto naší firmy, která sa od roku 1991 specializuje na výrobu dietních bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových potravin. Máme vybudované samostatné továrny, kde se vyrábí pouze bezlepkové výrobky. Pracovníci naší firmy mají dlhouholeté zkušenosti v oblasti potravinářské technologie, mikrobiologie a v příbuzných oborech. Kontinuální výzkum a vývoj realizujeme samostatně i ve spolupráci s významnými výzkumnými centry. Tím zabezpečujeme stálou inovaci výroby a dynamický rozvoj společnosti.